keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Miksi en saa mennä rauhassa helvettiin?

Tällaisen palautteen luin eilen Taivastestistä:

"Viimeisessä kysymyksessä ei ole vaihtoehtoa. Jos painan kyllä, pääsen kohtaan, jossa lukee: ""haluan tehdä parannuksen nyt, tunnustaa syntini ja turvautua Jeesukseen." Kun vastaan: "en halua" palaan kohtaan johon laitoin linkin edellä. Eli tulee luuppi.
Toisin sanoen testissä ei anneta vaihtoehtoa mennä helvettiin omasta vapaasta tahdosta"
Vastasin, että tämä oli kyllä päivän paras juttu :)

Taivastesti ei anna tosiaan mennä rauhassa helvettiin. Jos sitä haluat, älä toki tee Taivastestiä. Jos menet tekemään taivastestiä, voit olla varma, että siellä on materiaalia, joka pyrkii vakuuttamaan sinua siitä, että kannattaa ja on syytä tehdä parannus ja turvata Jeesukseen. Miksi? Koska se on sinulle paras vaihtoehto ja ainoa, jonka kautta saat vapautuksen Jumalan viimeisellä tuomiolla.

Kadotukseen meneville riittää kyllä se, että ikuisuus on sitä aikaa helvetissä, jossa kukaan ei enää tule tarjoamaan vapautusta tai anteeksiantoa tai rakkautta. Se on niin paljon pidempi aika kuin mitä tämä lyhyt hetki maan päällä.

Olipa mahtava löytö tältä eräältä henkilöltä. Luuppi, josta ei voi päästä pois rauhassa helvettiin! Siellä sitä kannattaa luupata ja ajatella, että sekin on parempi kuin viettää ikuisessa luupissa Helvetissä.

Ainoa poispääsy todella näistä luupeista on Jeesus Kristus.   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti