torstai 15. elokuuta 2013

Ristiriita yhtyeen maailman ensiesitys Lievestuoreella

Ainutlaatuinen maailmanensiesitys Ristiriita yhtyeen sovitukset nuoren seurakunnan punaisesta laulukirjasta. Tuttuja ripareilta! Tulet yllättymään. Mahtavaa! Aivan loistavia sovituksia ja lähes kaikki maailmanensiesityksiä!
Kuunnelkaa tämä lyhyt otos. Otettu kamerakännykällä joten toki ei mitään studiosaundeja eikä mitään liian loistavaa laatua :)

Nuoren seurakunnan punainen veisukirja voi kuulostaa aluksi vähän pliiisulta, mutta lopulta se sisältää tiukkoja kappaleita. Tässä joitakin sanoituksia:
"Tahdon muistaa pitkäperjantain. Anteeksi syntini minäkin sain."
"Tahdon muistaa pitkäperjantain. Rakkaus vain mursi kuoleman lain."
"Katson ristiä Jeesuksen. Katson ihmettä rakkauden."
"Häneen turvaudun minäkin."
"Jeesus Kristus kuoli, jotta eläisimme. Evankeliumi, ilosanomamme on."



Valtavasti on potentiaalia. Mutta sehän ei ollut soittajille itselleen yllätys. Lahjakkuus ja kova harjoittelu on hienoa, mutta parasta minun mielestäni jos voi  laittaa lahjoja evankeliumin palvelukseen :) Aika pienellä harjoituksella lähti jo näi nhyvin ja osa sovituksista - taisi tulla aamulla.

Ristiriita: Juhani Mäkinen, Viljami Salo, Samuli Öljymäki
Lievestuoreen kappalainen Ossi Ojanen

Tilaisuuden järjestäjät Hilkka Talja keskellä ja Sanna Kukkonen vasemmalla.

Liitin tähän elämän tarinan muutamalta aikanaan menestyneeltä muusikolta: Kitaralegenda Jukka Tolonen (haastattelu sekä malliesimerkki hänen musiikistaan) ja Kornin perustajahahmoihin kuuluneelta (tietääkseni kitaristi) Brain Welchiltä. Kovia tarinoita.

Heidän esimerkkinsä kertoo, mihin maailman menestys helposti vie jos mukana ei ole kivikovaa elämän pohjaa. Maailman menestys voi tuntua hienolta, mutta siinä on pari ongelmaa. Ensiksi se on katoavaa ja toiseksi sen keskellä saattaa tärkeimmät asiat unohtua.

Tämän kaiken kokivat sekä Jukka Tolonen ja Brian Welch, jotka näiden vuoksi lopulta turvautuivat Jeesukseen. Vain Jeesus voi tarjota kestävän perustuksen, joka kestää kaikki elämän vaiheet ja lopulta kuolemankin ylitse.

Seuraavaksi Jeesuksen sanat:
Mark.8:35 Sillä joka tahtoo pelastaa elämänsä, hän kadottaa sen, mutta joka kadottaa elämänsä minun ja evankeliumin tähden, hän pelastaa sen. 36 Sillä mitä se hyödyttää ihmistä, vaikka hän voittaisi omaksensa koko maailman, mutta saisi vahingon sielullensa? 37 Sillä mitä voi ihminen antaa sielunsa lunnaiksi?
Vain Jeesus on maksanut lunastuksemaksun ihmisen sielusta. Menestys voi olla hyvä asia, mutta yleensä se sokaisee. Silloin oman sielun tila voi unohtuu. Sen sijaan että voittaisi, kadottaakin kaiken. Kun antaa elämänsä Jeesukselle, pelastaa elämänsä ja lisäksi saa olla vaikka musiikin saralla korkeimman mahdollisen henkilön johdossa.

Kiitos konsertista. Tästä on hyvä jatkaa.
Sitten vielä alla oheiset videot.


Jukka Tolosen haastattelu. Jukka Tolonen sai armon 13 vuoden amfetamiini koukusta soittaessaan vankilassa virsiä.


Esimerkki Tolosen kappaleesta jostain 80 -luvulta.




Brian Welchin kova haastattelu. Hän antoi elämänsä Jeesukselle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti