perjantai 15. maaliskuuta 2013

10 minuuttia sen jälkeen kun olet joutunut Helvettiin

10 minuuttia sen jälkeen kun ihminen on joutunut Helvettiin tapahtuu seuraavaa:

1. Ihmiselle ei ole enää mitään merkitystä siitä mitä maallisia nautintoja hän kenties on kokenut maan päällä. Aikaisemmat nautinnot ovat haihtuneet savuna ilmaan. Ne ovat takana ja edessä on jotain muuta. Hammaslääkärin penkissäkään ei auta enää menneet ilot.

2. Alkaa ikuinen katumus siitä, että eikö kuitenkin olisi ollut järkevämpää tehdä parannus ja turvautua Jeesukseen. Tämä luuppi kestää ja kestää...vain ikuisesti.

3. Mitään nautintoa ei tule enää olemaan. Kyseessä on sielun kadotus. Kaikki hyvä tulee Jumalalta ja nyt ihminen on valinnut toisin. Ihminen valitse synnin, ei Jumalaa. Tämä on synnin päätepiste.

4. Mitään syntiä ei voi enää tehdä. Siitä pitävät olosuhteet huolen. Jumala ei salli itseään pilkattavan eikä syntiä tehtävän ikuisesti.

5. Rakkautta ei ole enää olemassa. Jumala on rakkaus ja ainoa todellinen rakkauden lähde, mutta ihminen valitsi toisin. Helvetissä ei siis ole yhtään ystävää. Jonkin tason rakkaus on ystävyyden edellytys, mutta rakkauden pätkääkään ei sieltä löydy. Ystäviä ei enää ole olemassa. Kyseessä on kadotus. Pahoine tekoineen ihminen on Jumalan vihollinen ja Jumalan vihollisille ei jää mitään. Sehän on tietty loogisestikin ajatellen aika selvää ja erityisesti Raamatun ilmoituksen pohjalta.

6. Äänioikeutesi on menetetty. Helvetissä voit huutaa, muttet voi osallistua minkään maan äänestykseen tai osallistua mihinkään päätökseen. Helvetin maassa ei äänestetä. Rikoit Jumalan lakia ja äänioikeus meni sen siliän tien.

7. Synnintekijälle on varattuna ikuinen häpeä. Maan päällä synnintekijät saattavat saada kunniaa, mutta se katoaa ikuisiksi ajoiksi ja tilalle tulee häpeä. Ihminen onkin turmellut Jumalan luomuksen, itsensä ja kenties monia muitekin matkan varrella.

Miksi ihminen sitten ensi sijassa joutuu Helvettiin?

Syntinsä tähden. Jumala on Pyhä eikä salli mitään vääryyttä. Oletko syntinen? Testaa jos haluat vaikka Taivastestillä. Jos olet valehdelut tai varastanut tai himoinnut sydämessäsi, tie Taivaaseen on kiinni.
Ilm.21:27 Eikä sinne ole pääsevä mitään epäpyhää eikä ketään kauhistusten tekijää eikä valhettelijaa, vaan ainoastaan ne, jotka ovat kirjoitetut Karitsan elämänkirjaan.
Miten voi vapautua Helvetin tuomiosta?

Helvetti on oikeudenmukainen rangaistus, mutta Jumala on niin rakastanut sinua, että lähetti oman Poikansa, Jeesuksen Kristuksen, kärsimään rangaistuksen puolestasi. Tämä tapahtui Golgatan ristillä, jossa itse Jumala kuoli puolestasi. Jeesus otti kantaakseen syntisi. Nyt jos teet kaksi asiaa
1. Parannus, eli sanot synnille ei ja kadut syntejäsi
2. Turvaat uskossa Jeesukseen. Jeesus saa tulla elämäsi Herraksi ja Vapahtajaksi.
saat anteeksi.
Joh.5:24 Totisesti, totisesti minä sanon teille: joka kuulee minun sanani ja uskoo häneen, joka on minut lähettänyt, sillä on iankaikkinen elämä, eikä hän joudu tuomittavaksi, vaan on siirtynyt kuolemasta elämään.
Milloin ihminen joutuu Helvettiin?

Helvetiin joudutaan heti kuoleman jälkeen, jos ei ole armahdettu. Milloin sitten ihminen kuolee? Sitähän me emme tiedä. Se päivä tulee ja monen osalta on jo tänään. Valitettavasti tänään on mahdollista kuolla. Jos se on mahdollista tänään, on tänään syytä turvautua ratkaisuun eli Jeesukseen. Jeesukseen voidaan turvautua vain tämän maan päällisen elämän aikana.

Mikä on tärkeämpää?

Kun nyt ollaan katsottu olosuhteet ikuisessa kadotuksessa, kysyn sinulta mikä sinulle on tärkeämpää kuin se, että varmistat ettet joudu noihin olosuhteisiin? Kirjoita se tämän blogin kommentteihin. Mutta ole varuillasi, saatan kommentoida :) 

Parannus nyt

Mieti tulevaisuuden sijaintipaikkaasi huolella. Parannus kannattaa tehdä nyt eikä viidestoista päivä. Tämä päivä on pelastuksen päivä. Sielusi on arvokas, älä anna sen kadota. 

Polvistu Jeesuksen eteen ja rukoile esim. näin: "Jeesus , anna anteeksi syntini. Tule elämäni Herraksi ja Vapahtajaksi. Kiitos, että kuolit puolestani. Haluan uskoa sinuun ja seurata sinua elämäni loppuun saakka. Amen."


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti