tiistai 16. heinäkuuta 2013

Vastaus blokaukseen: Oh hell yeah, I'm very &#¤%&¤&¤#¤ offended

Erääseen blogitekstiini vastattiin lähettämällä linkki
http://lifeunderthesurface.blogspot.fi/2013/07/oh-hell-yeah-im-very-fucking-offended.html
ko tekstissä oli sen verran monta kohtaa, että vastaan siihen omalla blokauksella.

Tekstissä on kuusi (6) ydinkohtaa, jotka nostan tässä esille: 
1. Oikeuttaako yhden ihmisen loukkaantuminen toisen ihmisen vapauden rajoittamiseen? 
Vastaus: Ei loukkaantuminen oikeuta sellaiseen. Mutta jos käytöksesi rikkoo Jlaa vastaan, sitä ei kannata jatkaa. Ihan vain oman itsesi vuoksi. Jla ei jätä mitään vääryyttä oikaisematta eikä rankaisematta. Ei kannata kerätä Jlan vihaa oman päänsä päälle. Mutta jos haluat jatkaa valitsemallasi tiellä, en voi sille mitään. Mutta synnin tekemiselle tulee universaalisesti loppu eräänä päivänä. Jumalan tahdon mukaisesti elämiselle taas ei.

2. Jos jonkun toisen näkemykset eroavat omasta, ne ovat automaattisesti väärin. 
Vastaus: Tietenkään eivät ole. Täytyy olla peruste. Jla on lopullinen peruste, mutta sitten on myös paljon vääriä jumalia - epäjumalia. On siis syytä selvittää kuka on oikea Jla. Monet asettavat itse itsensä itselleen jumalaksi. On selvää mihin se lopulta johtaa - harhaan. Ihminen kun ei voi lopulta olla jumala, monestakin syystä.

Jos todella haluaa löytää elävän Jlan, se on mahdollista. Miksi? Koska Jla näkee sinun etsivän sydämesi, ja vastaa etsintääsi. Sen verra sanon, että kaiken sen tiedon pohjalta mikä minulla on ja minkä ymmärrän ihmiskunnalla olevan, etsijän kannattaa aloittaa etsintä Jeesuksesta. Miksi? Siksi, että vain Hän on osoittanut olevansa kuoleman voittaja, joka on ihmisen suurin ongelma elämän jatkumisen kannalta. Jeesus osoitti haluavansa rakastaa ja lopulta antoi kaiken puolestasi. Siksi.

3.  Jos et usko Jumalaan, olet huono ihminen ja joudut helvettiin. Miksikö? No siksi, että tämä keski-ikäinen mies uskoo Jumalaan ja hän saa kyllä tuomita tekemisesi ihan vain siksi että uskoo Jumalaan. 
Vastaus: Kenenkään toisen ihmisen uskon perusteella kukaan ei joudu helvettiin. Jokainen joutuu Helvettiin siksi, että on rikkonut Pyhää Jlaa vastaan. Rikos ja rangaistus. Jla ei päästä ketään pälkähästä. Hän on varmistanut asian, että jokainen teko ja ajutus on talletettuna ja vääryys tuodaan oikeuden eteen.

4. Mutta tekeekö tämän tietyn ihmisen varma usko asiasta todellisen? Ei.
Vastaus: Ei toki ihmisne usko tee asioista todellista. Se mikä on totuus on todellista. Kannattaa etsiä totuutta ja silloin löytää Jlan. Jla, joka ilmestyi Moosekselle kertoi nimekseen "Minä olen". Jla on luomakunnan ja elämän taustalla. Ilman Häntä ihminen kuolee vapaaehtoisesti tekemiensä syntiensä vuoksi. Siksi kannattaa etsiä Jlaa.

5. Mistä me tiedämme, vaikka koko kristinusko olisi vain joukkopsykoosi ja kaikki kristittyyn Jumalaan uskovat erittäin sairaudentunnottomia skitsofrenikoita?
Vastaus: Siitä me tiedämme ettei se ole, kun lähdemme ottamaan selvää. Tämä selonteko on suoritettava henkilökohtaisesti, sillä Jla on kiinnostunut vain henkilökohtaisesta suhteesta sinuun. Toisten usko ei auta. Kun löydät Jlan, tiedät. Jla voi ilmasta itsensä niin, että ihminen tietää.
Jeesus sanoo: Joh.7:17 Jos joku tahtoo tehdä hänen tahtonsa, tulee hän tuntemaan, onko tämä oppi Jumalasta, vai puhunko minä omiani.
Joh.14:21 Jolla on minun käskyni ja joka ne pitää, hän on se, joka minua rakastaa; mutta joka minua rakastaa, häntä minun Isäni rakastaa, ja minä rakastan häntä ja ilmoitan itseni hänelle." 
Joka ottaa vastaan Jeesuksen elämäänsä, saa elämäänsä Jlan. Tällöin avatuvat ymmärryksen ovet ihmeellisesti. Tästä voivat monet mm. minä todistaa.

6. Siltikään oikeaa totuutta siitä, mitä tuolla jossain kaukana tai kuoleman takana on, ei voi tietää. Vaikka Jumala puhuisi selkeästi jollekkin ja hän uskoo siihen täysillä, ei tee siitä todellisuutta kuvastavaa. 
Vastaus: Katso edellinen vastaus. Etsivä löytää. Selvästi sinullakin on tieto siitä, että voi olla olemassa Jla ja että voi olla elämää kuoleman jälkeen. Koska meillä on tämä tieto, kannattaa alkaa etsimään, koska Jla on sen antanut.
Apt.17:26 Ja hän on tehnyt koko ihmissuvun yhdestä ainoasta asumaan kaikkea maanpiiriä ja on säätänyt heille määrätyt ajat ja heidän asumisensa rajat, 27 että he etsisivät Jumalaa, jos ehkä voisivat hapuilemalla hänet löytää-hänet, joka kuitenkaan ei ole kaukana yhdestäkään meistä;
Kun Jla on ilmaissut itsensä jollekulle, on tällä ihmiselle velvollisuus kertoa toisille. 2.Kor.5:19 "Sillä Jumala oli Kristuksessa ja sovitti maailman itsensä kanssa eikä lukenut heille heidän rikkomuksiaan, ja hän uskoi meille sovituksen sanan." 

sitten bonuksena 
7. Jumalaa ei ole olemassa - väite.
Vastaus: Toki Jla on olemassa. Muutoin tyhjä olisi luonut tämän kaiken tyhjåästä. Jotkut uskovat, että räjähdys sen teki tai itse itsensä rakentaen. Mutta maalaisjärjellä varustettu ihminen voi huoleti hyljätä tällaiset ja lähteä etsimään parempaa selitystä.

Ja joka haluaa oikeasti ottaa selvää, rukoilee koko sydämestään "Jumala, osoita itsesi minulle. Haluan löytää sinut. Olitko Jeesuksessa maan päällä. Ohjaa minut oikealle tielle."

1 kommentti:

  1. Ja minä tein uuden täsmennyspostauksen koska en halua väitellä yksittäisten ihmisien kanssa.

    VastaaPoista