sunnuntai 19. joulukuuta 2021

Lopunajan roadmap - koronapassista antikristuksen kulttiin

Kun järjettömät kiristykset, jotka eivät liity Koronaan millään lailla, jatkuvat ja ennestään kiristyvät, vahvistuu edelleen ymmärrys siitä, että kyse on paljon suuremmasta kuin mistään yhdestä taudista. Hahmottelin arvioivaksi ja ajattelun pohjaksi seuraavan kaavion siitä, minkälaisten vaiheiden kautta yhteiskuntaa johdetaan pirullisesti kohti pedon merkkiä. 

Jaottelin dystopian / kultin rakentamisen kolme vaihetta
  1. Rokotepassi
  2. Digitaalinen ID liitettynä maksukorttiin
  3. Pedon merkki
1. Rokotepassin aikana luodaan IT- ja pääsynhallintajärjestelmät eri paikkoihin. 

2. Kun rokotepassiin liitetään ihmisen digitaalinen ID ja maksukortti saadaan aikaiseksi järjestelmä, jossa voidaan säädellä ihmisen pääsyä eri paikkoihin ja voidaan säädellä mitä ihminen saa ostaa ja myydä. Tässä vaiheessa on jo periaatteessa kaikki valmiina pedon merkkiä varten. CBDC tarkoittaa sitä, että keskuspankit julkaisevat ja saavat ihmiset siirtymään käyttämään heidän digitaalista kryptovaluuttaansa. Tämän avulla ihmisen lopakko voidaan sulkea tai määrätä mitä hän voi ostaa ja mitä ei.

3. Pedon merkkiin liittyy pedon kumartaminen. Nyt vielä ei ole ketään ketä kumartaa mutta kun Antikristus saapuu ja julistaa olevansa Jumala, on sellainen saapunut maan päälle. "tuo vastustaja, joka korottaa itsensä yli kaiken, mitä jumalaksi tai jumaloitavaksi kutsutaan, niin että hän asettuu Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala." 2.Tess.2:4. Pedon merkin ottaminen on peruuttamaton tie Helvettiin.

Rokotepassissa on jo hämmästyttävän samoja elemettejä mitä Pedon merkissä tulee olemaan. Jo nyt sillä määrätään kuka saa ostaa missäkin. Pedon merkissä tämä täydentyy: "ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku." Ilm.13:17. Yksittäiset koronarajoitukset voivat tuntua järjettömiltä ja tehottomilta, mutta kokonaisuutta katsottaessa ne alkavat näyttämään selvästi suunniteltuilta ja johdetuilta mutta Saatanalliselta suunnitelmalta sitoa ihminen Saatanan suunnitelmaan palvoa itseään ja johdattaa ihminen Helvettiin. 

Jumalalla on kuitenkin hyvä suunnitelma ihmistä varten: Antaa ihmiselle usko Jeesukseen. ja johdattaa ihminen ikuiseen elämään Taivaassa. Se edellyttää kuitenkin kääntymystä ja oman elämän antamista Jeesukselle, joka johdattaa ihmisen pois tästä systeemistä kohti Taivasta. 

Uskovien tulee irtautua tästä pakottavasta tiestä, joka vie kohti pedon merkkiä ja pedon valtakuntaa ja lopulta johtaa kadotukseen. Mitä aikaisemmin, sen helpommin. Mitä lähemmäksi pedon merkkiä irtautuminen jätetään, sitä vaikeammaksi se muodostuu. 
"Lähtekää siitä ulos, te minun kansani, ettette tulisi hänen synteihinsä osallisiksi ja saisi tekin kärsiä hänen vitsauksistansa." Ilm.18:4

Lisävihjeitä siitä, että kyseessä on todella saatanallinen suunnitelma tulee siitä, että rokotepassissa mukana pysyminen edellyttää toistuvaa myrkyn (k-shotti) ottamista, mielen myrkyn alaisena olemista (kultin tyyppinen propaganda). On odotettavaa, että jatkossa vahvempia myrkkyjä tulee otettavaksi yhä nopeammalla aikataululla niille, jotka aikovat pysyä mukana järjestelmässä. 

Uskovien kannattaa nyt rukouksessa kysellä näitä asioita ja Jumala johtaa. niitä, jotka kulkevat rukoillen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti