sunnuntai 12. joulukuuta 2021

Korona taudin hoito ja ennaltaehkäisevä suojaus

Ensimmäinen ohje, jonka sain tietää toimivasta Korona hoidosta oli tohtori Vladimir Zelenkolta. Hän kehitteli omien sanojensa mukaan New Yorkissa Jumalan avulla ja muiden kokemuksiin perustuen toimivan hoito-ohjeen Korona tautiin. Oleellista siinä on ottaa "lääkitys" mahdollisimman aikaisin - mieluiten 5 päivän sisällä oikeiden alkamisesta. Dr. Zelenko havaitsi, että kun lääkitys aloitetaan ajoissa vältytään sairaalaan joutumisesta vähintään n. 84% osalta. Merkittävä hyöty, koska sairaalaan joutuneista tietty osa myös kuolee.

Mitä aikaisemmin sitä parempi.

Dr. Vladimir Zelenkon ohje perustuu siihen, että Sinkki tappaa viruksen mutta tarvitaan ase, jonka avulla sinkki toimitetaan solun sisälle. Näitä aseita oli alussa yksi hydrokloroksiini, mutta myöhemmin on löytynyt kolme lisää: Ivermektiivi, Kversetiini ja EGCG.

Dr. Zelenkon, FLCCC allianssin, Injektiopiikin ja hakkeri Akin ohjeiden olen koostanut oman ohjeistuksen, johon olen lisännyt joitakin osia mm. altistumisen vaiheen ohjeet ja ennaltaehkäisyyn liikunnan. Kuopiolaisen lääkäri Pekka Timonen mainitsi liikunnan olevan paras este vaikealle ja pitkittyneelle Koronataudille, koska se lisää verenkierto- ja hengityskapasiteettia.

Alla ohje. 

Shotin ohjeen on saanut eräs uskova rukouksessa. Itse otamme sitä joka aamu eikä flunssaa ole näkynyt toistaiseksi tänä aikana.

Dr. Vladimir Zelenkon periaate.



Dr. Zelenko sai myös Nobel ehdokkuuden työstään Korona taudin hoidon ratkaisemiseksi. Yllä lyhyt haastattelu.

Linkki FLCCC Allianssin sivustolle. I-MASK+ Prevention & Early Outpatient Treatment Protocol for COVID-19

Linkki Injektiopiikin hoito-ohjesivustolle

Tutkimus: Kiniini toimii vähintää yhtä hyvin kuin hydrokloroksiini ja on turvallisempi: Quinine Inhibits Infection of Human Cell Lines with SARS-CoV-2



Doctors Orders dokumentin avulla saa kokonaiskuvaa korona hoidosta ja miksi tähän tilanteeseen on jouduttu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti