keskiviikko 11. elokuuta 2021

Paras tapa suojautua vaikealta Korona-taudilta lääkärin mukaan - liikunta

 Paras tapa suojautua vaikea-asteiselta Korona-taudilta on liikunta ja hyvä kunto lääkäri Pekka Timosen (https://twitter.com/blackacesss, itse teksti jaettu fb:ssä) mukaan.

Korona rokote suojaa - jos se toimii ja olisi turvallinen - vain Koronan joiltakin varianteilta.

Liikunta ja hyvä kunto auttaa kaikkia sairauksia vastaan, ei pelkkää koronaa. 

Jos oletetaan, että korona rokotteet suojaavat koronan joitakin variantteja vastaan, se olisi tietysti hyvä asia. Ongelmaksi muodostuu ettei korona rokotteet ole synteettisen koodin sisältävinä ja kokeellisina rokotteina osoittautuneet turvallisiksi eivätkä ole sitä teoreettisesti. Korona rokote on luonnonvastainen hoitomuoto (mm https://cometell-me.blogspot.com/2021/08/ihmisessa-ei-ole-ohjelmointirajapintaa.html) ja siksi siinä on omat hurjat riskinsä. Jumala ei ole suunitellut ihmistä siten, että mRNA hoitoja käytettäisiin ihmiseen.

Liikunta taas on luonnonmukainen asia. Terveyden lisäksi se lisää hyvinvointia.

Ihmisen ongelma on yrittää etsiä pikaiset ja helpot ratkaisut kaikkeen ja nyt sellaisena markkinoidaan piikkiä. Oikeasti elämässä ei ole pikaratkaisuja vaan terveellisien elämäntapojen tulee olla elämänmittaiset. 

Liikunnan lisäksi lisäisin terveellisen ruuan ja vitamiineista huolehtimisen sairauksien vastaisiin toimenpiteisiin. Erityisesti koronaa vastaan on hyvä huolehtia seuraavien riittävästä saannista: D-vitamiini, C-vitamiini, magnesium ja sinkki. Varmasti muitakin voisi lisätä tähän listaan ja netistä on helppo löytää analyysejä tähän asiaan.
Esim. https://www.mediuutiset.fi/uutiset/banaanilla-sotaan-koronaa-vastaan-riittava-maara-b6-vitamiinia-voi-pienentaa-koronakuoleman-riskia/0c21a9c8-bafb-4ae9-ae78-5e269be5a809


Alla on lääkäri Pekka Timosen perustelut parhaalle puolustukselle koronaa mutta samalla myös muita tauteja vastaan.
Abstrakti: Liikunta nostaa kehon reservikapasiteettia, joka antaa kehon luonnolliselle (Jlan luomalle) immuunijärjestelmälle aikaa toimia.
















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti