perjantai 6. elokuuta 2021

Ihmisessä ei ole ohjelmointirajapintaa - koronarokotus osa 1 / 3

Tämä on osa 1 / 3 tietoturvaspesialistin analyysiä ihmisen luomasta geneettisestä koodista (mRNA rokote (Oxford-Pfizer ja Moderna) / DNA rokote (AstraZeneca)), jota nyt koronarokotteen nimelle markkinoidaan.

Korona"rokotteet" eivät ole perinteisiä rokotteita vaan ovat RNA terapioita, joka kuuluu laajemmin nukleiinihappoterapioiden alle (Nucleic acid therapeutics, nukleeinihappo = DNA ja RNA).  Geeniterapia sijoittuu myös saman katon alle. Korona"rokotteet" ovat pääosin joko mRNA (Moderna ja Pfizer) tai DNA "rokotteita" (AstraZeneca).

Linkki vastaavaan Twitter julkaisuun.

Korona"rokotuksen" koodi on Frankenstein koodia - koronarokotus osa 2/3

Rokotteen uhka-analyysiä - koronarokotus osa 3 / 3

Tämä tarkoittaa sitä, että ihmisen rakentamalla koodilla yritetään ohjelmoida ihmistä. Jumala ei ole antanut ihmisen ohjelmointirajapintaa ja ei ole koskaan ollut tarkoitus, että ihmisen täytyisi alkaa itseään ohjelmoimaan. 

Nukleeinihappoterapioiden kehitystä kuva oheinen kuva. Ote artikkelista "The current landscape of nucleic acid therapeutics", jossa mRNA sijoitetaan nucleic acid therapeutics alle. 



Ihmisessä ei ole ohjelmointirajapintaa. 
Silti tiedemiehet ja hallitusvallat yrittävät uudelleenohjelmointia. Ihmiskeho ei luonnostaan hyväksy ihmisen luomaa uutta koodia (mRNA) vaan kehon puolustusjärjestelmät (ml. immuunijärjestelmä) täytyy murtaa synteettisen koodin saamiseksi sisään.  


Kuva: Jotkut ovat innoissaan siitä, että  olemme päässeet ymmärryksessä niin pitkälle, että voimme hakkeroida kehon puolustusjärjestelmät.

Ihmiskehon antivirusohjelmisto täytyy siis murtaa (hakkeroida), jotta ihmisen luoma koodi (RNA) saadaan ladattua. 
Yksi keino tämä toteuttamiseksi on muuttamalla RNA:n yhtä emästä. Urasiili emäs U vaihdetaan koodissa 1-methyl-3'-pseudouridylyl:ksi (koodi Ψ).

Kuva: Emäksen vaihto U->Ψ on yksi keino huijata kehoa hyväksymään ihmisen rakentama synteettinen koodi.

Muitakin keinoja kehon puolustusjärjestelmien ohittamiseksi joudutaan käyttämään. Niistä lisää Pfizerin mRNA koodin analysointi blokauksessa.

Ihmiskehon genetiikan koodausmanuaalia ei Jla ole ihmiselle antanut eikä lupaa uudelleenkoodaamiseen. Kaikki tieto DNA/RNA:sta ihminen on saanut reverse-engineering metodeilla. Reverse-engineering ei kuitenkaan monimutkaisten järjestelmien osalta anna tietoa miten järjestelmää pitäisi koodata, vaan saattaa ainoastaan mahdollisuuden tehdä jotain, mutta todellinen lopputulos jää tuntemattomaksi.


Kuva: Pfizer koronarokote koodia 

Yritys uudelleenohjelmoida järjestelmä (ihmiskeho/ihmisen soluja) on satunnaisen vaarallista tuntematta ohjelmointiarkkitehtuuria ja koodaustapoja täysin.

Kuva: DNA printteri, jota käytetään mRNA koodin luomisprosessissa. 

Kukaan ei lopulta tiedä mitä kaikkia vaikutuksia nyt piikitettävä RNA terapia piikki tuo mukanaan. Varmaa kuitenkin on, että tällakin saralla ihminen tulee tuottamaan katastrofaalisen tuhoista teknologiaa kuten aina on käynyt uuden teknologian kanssa (mm ydinteknologia).

mRNA piikki kuuluu laajemmin nukleiinihappo (DNA/RNA) terapioihin, jossa ihminen yrittää uudelleenkoodata ihmiskehoa. Lopulta näillä keinoilla on mahdollisuus tuhota ihmisen perimä. Epäilemättä ihminen jatkaa tällä vääryyden tiellä, mutta Jla tuskin antaa sen jatkua kauan.

Jsus lopun ajasta:"11 Vääryyden tekijä tehköön edelleen vääryyttä, ja joka on saastainen, saastukoon edelleen, ..., ja joka on pyhä, pyhittyköön edelleen.
12 Katso, minä tulen pian, ja minun palkkani on minun kanssani, antaakseni kullekin hänen tekojensa mukaan."
Ilm 22:11-12






3 kommenttia:

  1. Hei OP! Mielenkiintoista ja ajankohtaan nähden äärimmäisen tärkeää argumentaatiota korona -viruksesta , rokotteesta ja sen vaikuttavuudesta sekä taudin vakavuudesta. Mielestäni kaikki analysoimasi "palat" eivät sovittaudu kuitenkaan täysin paikoilleen. Myös johtopäätökset ovat aika kapeista, vaikkakin tieteellisesti ansiokkaista premisseistä johdettuja. Asiaan perehtyneiltä alan ammattilaisilta ja tunnustavilta kristityiltä löytyy myös hieman eriävä, mutta kattavaa ja ajatuksia herättäviä tieteellisiä julkaisuja. Kts. esim. lääketieteen lis. Mikko Tuulirannan ja lääkäri Pekka Reinikaisen kirjoitukset sekä heidän käyttämänsä lähteet.Erityisesti luominen.fi: 1/2021 Tuuliranta: "Voiko ihmisen perimää, DNA:ta manipuloida mRNA-rokotteella? Onko mRNA-rokote "myrkkypiikki" & lähde sekä P.Reinikaisen luominen.fi -sivustojen kolme artikkelia "salaliittoteoriat", "miksi maski" sekä "korona monet kasvot". Yst.terv. Sauli :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mRNA:lla ei ole suunniteltu DNA:ta manipuloimaan enkä sitä tässä väitäkään. Kyse on solun toiminnan uudelleenohjelmoimisesta. Siihenkään Jumala ei ole luonut uudelleeneohjelmointirajapintaa ja sen saavuttamiseksi tiedemiehet joutuivat ohittamaan lukuisia kehon suojamekanismeja, jotka on asetettu paikalleen syystä. Eli mRNA toimii hakkroinninnmenetelmin, joka ei tietenkään ole kestävää.

      Lisäksi mRNA koodin analyysi osoittaa ettei ihminen tiedä miten ihminen on koodattu ja siksi sitä ei tulisi alkaa tekemään. Ihmisen kirjoittama koodi tulee auditoida aina koska siinä on yleensä virheitä ja nyt en löydä kenenkään tekemään auditointia. Olen perehtynyt Pekka Reinikaisen kirjoituksiin aiheista mutta en tiedä onko kukaan tehnyt lisäkseni koodin auditointia joka tulisi tehdä ja jonka olen julkaissut tuossa toisessa kirjoituksessa.

      Poista
  2. Väitetään ettei RNA pystyisi muokkaamaan ihmisen DNA:ta. Kaikki eivät ole samaa mieltä esim artikkelissa ja tutkimus:
    Zhang, Liguo, Alexsia Richards, etc. “SARS-CoV-2 RNA reverse-transcribed and integrated into the human genome.” bioRxiv (2020).
    https://sciencewithdrdoug.com/2020/11/27/will-an-rna-vaccine-permanently-alter-my-dna/
    Ihmisen keho on ihmiselle monilta osin tuntematon, ja em tutkimuksessa tutkitaan, että voisiko DNA kuitenkin muuttua kun Mikko Tuulirannan esittämä RNA->DNA->RNA->proteeiini on mahdollinen eräällä tavalla, niin onko olemassa muitenkin tapoja. Asioita on hyvä tutkia. Nyt kuitenkin on jo rokotettu 100 miljoonaa plus. Onhan siinä se hyvä puoli, että koehenkilöitä ja tutkittavia on nyt paljon.

    Vaikka ja toivottavasti tämä rokote ei jätä jälkiä itse DNA:han, se kuitenkin uudelleenohjelmoi solumme tuottamaan myrkkyä ohittaen Jumalan asettamat kehon puolustusmekenismit, niinkatson, että se on perustaltaan väärä. Jos Jumala haluaisi, että me ohjelmoisimme itseämme, Hän olisi antanut meille siihen rajapinnan.

    VastaaPoista