perjantai 6. elokuuta 2021

Korona"rokotuksen" koodi on Frankenstein koodia - koronarokotus osa 2/3

Tämä on osa 2 / 3 tietoturvaspesialistin analyysiä ihmisen luomasta geneettisestä koodista (mRNA rokote (Oxford-Pfizer ja Moderna) / DNA rokote (AstraZeneca)), jota nyt koronarokotteen nimelle markkinoidaan.

Koska ihmisen koodausmanuaalia ei ole annettu, K-shotin koodi on rakennettu liittämällä toisiinsa palasia sieltä täältä kokeiluperiaatteella. Analysoin koodin seuraavaksi pala palalta.


Kuva: BioNTech/Pfizer BNT-162b2 shotin koodi

Linkki vastaavaan Twitter julkaisuun.

Ihmisessä ei ole ohjelmointirajapintaa - koronarokotus osa 1 / 3

Rokotteen uhka-analyysiä - koronarokotus osa 3 / 3


I) Cap = hattu; mRNA koodin aloitus, mutta myös muita merkityksiä. 

Alussa emäkset GA

Jälleen ohitetaan luonnollinen suojausjärjestelmä huijaamaan solut luulemaan, että koodi tulee tumasta, josta se ei tule, vaan synteettisestä rokotteesta.

 


Kuva: mRNA koodin rakenne

II) 5’-UTR = 5'-pää;  Ei proteiinia koodaava alue (Un-translated region). Tämän hetken ymmärryksen mukaan: Metadataa mm milloin translaatio tehdään, kuinka paljon jne. 

Pätkä otettu hemoglobiinin alpha-globin geenistä, jota on optimoitu Kozak konsensus sekvenssillä.


III) sig= S glycoprotein signal peptid = signaalipeptidi. Ohjaa proteiinin oikeaan osoitteeseen.

Useassa kodonissa muutos U/A->C/G. Tämän arvellaan johtuvan taas immuunijärjestelmän suojauksen ohittamisesta.


Kuva: Viruksen ja rokotteen välinen ero merkitty huutomerkillä (!).

IIIb) Signaalipeptidissä lisäksi muutettu virukseen nähden yhden kodonin erityinen muutos: CCA -> CCU idea epäselvä ja jotkut ovat esittäneet, että estäisi RNA "hairpin" muodostumisen.

IV) S protein_mut = spike encoding region =  proteiini; Itse piikkiproteiinin koodi. 

Piikkiproteiinin koodi on taas hyvin erilainen shotissa päinvastaisista markkinapuheista huolimatta. Samat muutokset: U/A -> C/G.


Kuvassa kodonin koodaama proteiini ylä tai alapuolella.

IVb) Muutoksilla U/A -> C/G ilmeisesti haetaan tehokkaampaa proteiinituotantoa.

Lisäksi muutos, joka on merkitty *:llä kuvaan. Kaksi kodonia on muutettu tuottamaan proliinia (P). Tämän arvellaan estävän RNA koodin laskostumisen ennen proteiinin tuottamista.

V) Proteeinin loppuosa. 

Vastaavia muutoksia rokotteessa (merkitty !). Pyrittäneen lisäämään C/G emäksiä. Loppuun lisätty tupla stop kodoni (s).


Kuva: Piikkiproteiinin erot viruksessa ja "rokotteessa"

VI) 3’-UTR = 3’-pää. Lopun metadata. 

Otettu AES and mtRNR1 (mitochondrial encoded 12S ribosomal RNA) sekvensseistä ja tehty niistä kombinaatio.  

Kuva: "Rokotteen" 3’-pää

VIb) 3'-pää on osin mysteerio. Wikipedia:"The 3'-region plays a crucial role in gene expression by influencing the localization, stability, export and translation efficiency of an mRNA. Despite our current understanding of 3'-UTRs, they are still relative mysteries.

VII) poly(A) = Poly(A)-häntä, lopettaa koodin

Lopetukseen on lisätty 10 nukleotidin linkittäjä (GCAUAUGACU). Tämän merkityksestä liikkuu eri teorioita. Ohessa jotain analyysiä: 
https://rnajournal.cshlp.org/content/25/4/507.long


Kuva: Poly(A) hännän erot viruksessa ja "rokotteessa"

Katalin Karikó kehitteli mRNA tekniikan. Wired kuvaa rakentamisprosessia, jossa kokeilun ja erehdyksen kautta löytyi idea, joka ei enää tapa koehiiriä. K-shotti ei tapa enää kuin joitakin ihmisiä, mutta se ei tarkoita että malli olisi turvallinen tai terveellinen


K-shotin koodi on Frankensteinin tavoin koostettu eri paikoista, koska ihmistä ei ole suunniteltu uudelleenohjelmoitavaksi. Se on häkkäys, jolla ohitetaan monta luonnollista suojamekanismia. 

Ihminen iskee nyt synteettistä tuntemattoman vaikutuksen sisältävää koodia itseensä

Jumala loi ihmiskehon valmiiksi asti, eikä mistään käy ilmi, että ihmisen tulisi sitä alkaa rakentelemaan. Ihminen halunnee edelleen ottaa Jumalan paikan ja alkaa rakentamaan ns. "parempaa ihmistä", mutta tämä arroganssi saanee huonon lopun. Se mitä ihminen voi tehdä on tehdä parannus omista synneistään ja turvata uskossa Jsukseen, sitten Jumala luo ihmisen sydämen uudeksi, puhtaaksi. Jumalan tehtävä on luoda ihminen ja meille riittää paljon muuta tehtävää johon oikeasti pystymme.

Hes. 36:26 

Ja minä annan teille uuden sydämen, ja uuden hengen minä annan teidän sisimpäänne. Minä poistan teidän ruumiistanne kivisydämen ja annan teille lihasydämen.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti